Arda, Barcelona'dan ayrılıyor

Barcelona, 130 milyon Euro'luk borcu nedeniyle sezon sonunda bazı oyuncuları elden çıkarmayı planlıyor. Listenin başında milli futbolcu Arda Turan var.

Arda, Barcelona'dan ayrılıyor
Geçen sezon harcadığı 130 milyon Euro ile sıkıntı yaşayan Barcelona'nın, bu sezon bazı oyuncuları elden çıkartarak kaynak yaratmayı planladığı ortaya çıktı.

İspanyol basınına yansıyan haberde, Barcelona'nın transferine sıcak bakabileceği isimlerin başında milli oyuncumuz Arda Turan'ın da olduğu belirtildi. Kulübün yaz transfer dönemi için böyle bir plan yaptığı ve Luis Enrique'nin yerine gelecek teknik direktörün de bu konuda belirleyici olacağı belirtildi.

ÇİN KULÜPLERİYLE ANILIYOR


Atletico Madrid'den 34 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Arda Turan'ın adı son dönemlerde sıkça Çin Süper Ligi ekipleriyle anılıyor. Katalan kulübüne yakınlığı ile bilinen Sport ve El Mundo Deportivo gazeteleri de Arda Turan'a Çin'den teklifler olduğunu ve Arda'nın da bu teklifleri değerlendirebileceğini haberlerine taşımıştı.

Milli oyuncumuz Arda Turan, bu sezon Barcelona formasıyla 29 maça çıkarken, 13 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.