Trakya Birlik Güreşçileri Madalyaları Topladı

Trakya Birlik Spor Kulübü güreşçilerinin Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Şampiyonası'nda başarı elde ettiği bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'da düzenlenen şampiyonada 55 kiloda Bediha Gün, 63 kiloda Hafize Şahin, 75 kiloda Yasemin Adar altın madalya kazanırken, 63 kiloda Sinem Topçu bronz madalya, 53 kiloda Burcu Kebiç ve 60 kiloda Gamze Nur Adakan 5. oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, şampiyonadaki güreşçilerin başarısının 2-7 Mayıs tarihlerinde Sırbıstan'ın Novi Sad kentinde katılacağı Büyük Bayanlar Avrupa Şampiyonası öncesi iyi bir hazırlık olduğunu belirtti.

Şampiyonaya dünyanın birçok yerinden sporcuların katılacağını aktaran Yücel, şunları kaydetti:

'Kulübümüz sporcuları uluslararası arenalarda kendilerini ispat etmiş güreşçiler olup, bildiğiniz üzere 2016 yılında Rio Olimpiyatlarına kulübümüzden 4 sporcu katılmış ve yine kulübümüzden büyük bayanlar güreş tarihinde bir ilk olarak Büyükler Avrupa Şampiyonu çıkarmış bulunmaktayız.

Trakya Birlik Spor Kulübü olarak bizlere her türlü desteği esirgemeyen Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen ve Trakya Birlik Yönetim Kurulu üyeleri ve Trakya Birlik Genel Müdürü Hakan Çalen'e teşekkür ederiz.'

Kaynak: AA