Sultanların Yarı Finaldeki Rakipler Belli Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımının yarı finallerde karşılaşacağı rakipleri belli oldu.

Manisa’nın Sultanları, 20-21-22 Mart tarihlerinde Bursa’da tek devreli lig usulü turnuva maçlarında oynayacak ve final grubuna adını yazdırmak için mücadele edecek. 2016-2017 Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda topladığı 61 puanla normal sezonu 2’nci sırada tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, play off oynamaya hak kazanmıştı. Liglerin tamamlanmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesinin yarı finallerde karşılaşacağı rakiplerde belli oldu. Sultanlar; sırasıyla Karşıyaka, Pursaklar Voleybol İhtisas ve İlbank takımları ile karşı karşıya gelecek. 20-21-22 Mart tarihlerinde Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda tek devreli lig usulü turnuva maçlarında boy gösterecek olan Büyükşehir’in Sultanları, ilk 2 sırada yer alarak adını final grubuna yazdırmak istiyor.

Yarı final müsabaka tarihleri ve karşılaşmalar şöyle: “20 Mart Pazartesi: 18.00 Manisa BBSK-Karşıyaka, 21 Mart Salı: 16.00 Pursaklar Voleybol İhtisas-Manisa BBSK, 22 Mart Çarşamba: 18.00 İlbank-Manisa BBSK.”

İlk 2 sırada yer alan takım final grubuna adını yazdıracak ve Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Alaşehir Belediyespor, Gümüşhane Gençlerbirliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent grubundan gelecek 2 rakibi ile final grubunda Sultanlar Ligine yükselmek için yarışacak.

Kaynak: İHA