Musa Aydın Açıklaması 'Avrupa Şampiyonası'nda Çok Sayıda Madalya Bekliyoruz'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Yalova ziyareti kapsamında Yalova’da bulunan Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’ndan çok sayıda madalya beklediklerini söyledi.

Aydın, ziyareti kapsamında Altınova Belediyespor’un bayan milli güreşçileri Buse Tosun, Aslı Tuğcu ve Beste Altuğ ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Macaristan’daki şampiyonada çok sayıda madalya beklediklerini belirten Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, "Bayanlarda güzel bir takım yakaladık. U23 kategorisinde Macaristan’da yapılacak Avrupa Şampiyonasında da bayan güreşçilerimizden büyük başarı bekliyoruz. Özellikle Buse Tosun ve Evin Demirhan gibi Olimpiyatlara katılmış sporcularımız burada da yarışacaklar. Dolayısıyla kendilerinden madalya bekliyoruz. Geçen hafta 45. Yaşar Doğu Güreş Turnuvası vardı. Orada da bu sporcularımız büyük bir performans gösterdiler. Bizim erkek serbest takımımızdan daha da başarılı oldular. Macaristan’da da başarılı olacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA