Halil İbrahim Pehlivan Açıklaması 'Umutsuzluğa Gerek Yok'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor’lu Halil İbrahim Pehlivan, sezon sonuna 10 maç kaldığına dikkat çekerek, “30 puan çok büyük bir puan. Kimsenin umutsuz olmasına gerek yok” dedi.

Adanaspor, hafta sonu oynanacak Akhisar Belediyespor müsabakası için Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Oyuncular 70 dakika boyunca ısınma, koordinasyon, dar-geniş alanda oyun ve taktik çalıştı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan turuncu-beyazlı takımın defans oyuncusu Halil İbrahim Pehlivan, takımın 5 haftadır güzel sonuçlar alamamasını futbol şanssızlığına bağladı.

Güzel bir galibiyet serisi yakalayarak Adanaspor’u hak ettiği yere taşımak istediklerini söyleyen Pehlivan, son 2 maçtır iyi performans yakaladıklarını ifade etti.

Sakatlık sonrası toparladığını dile getiren Pehlivan, “Önümüzde 10 maç var. 3 puanla çarpınca 30 puan yapıyor. Umutsuz olmaya gerek yok. 30 puan çok büyük bir puan, kimsenin umutsuz olmasına gerek yok. Taraftarlarımızın da bize inanarak destek vermesi lazım. Biz inanıyoruz, onların da inanması lazım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA