Bayram Bektaş Açıklaması 'Elazığspor Daha İyi Yerlere Gelecek'

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, şu an bulundukları yeri hak etmediklerini belirterek, daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, Teknik Direktör Bayram Bektaş ve takımın golcüsü Muhammed Kehinde açıklamalarda bulundu.

Son iki maçlarını kazanmalarının ortamı daha da güzelleştirdiğini belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Ancak olunması gereken yerde hala olmadığımızı düşünüyorum. Oynadığımız oyun, takım kalitesi olarak daha da iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. İki maçımızı kazandık. Futbolcuları rehavete kaptırmadan devam edeceğiz. Henüz biç bir şey bitmedi. Adana Demirspor’la oynayacağız. Adanaspor iyi bir takım. Ben buradan taraftarlara tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bize Bandırma maçında o hava şartlarına rağmen destek verdiler. Ben inanıyorum ki o cezalı olan tribünlerin yerine daha fazla vatandaşımız Passolig çıkartıp maça gelecektir. Takımımız iyi yolda, her şey düzeliyor" diye konuştu.



Kehinde: "Ben maçta yüzde yüz agresif oynuyorum"

7 karşılaşmada attığı 5 golle bordo-beyazlı takıma hayat veren Nijeryalı golcü Muhammed Kehinde ise, “Ben Türk hakemlerin verdiği karara saygı duyuyorum. Maça çıktığım zaman yüzde yüz agresif oynuyorum. Takımım için elimden geleni yapıyorum. Bazen aldığım sarı kartları ben de anlayamıyorum. Belki de agresif oynadığım için bu kartları görüyorum" dedi.

Kehinde Türkiye’de liglerin daha çekişmeli olduğunu da sözlerine ekledi.

İki haftadır yüzlerinin güldüğünü ve iyi futbol izlettirdiklerini belirten Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç da, “Güzel sonuçlar ve güzel futbol devam edecek. Hocamıza ve takıma güvenimizi her zaman belirtiyorduk. Alınan sonuçlarla aslımıza döndük. Bu hava ve birlik beraberlik içerisinde devam edecek" şeklinde konuştu.

Adana Demirspor maçının bilet fiyatlarının VIP 25, kapalı 15, maraton 10, kale arkası ve misafir tribününü 5’er TL olduğunu aktaran Gülaç, biletlerin satışta olacağını duyurdu.

Kaynak: İHA