Barisic Açıklaması 'Maçın Favorisi Başakşehir, Bunu Kabul Ediyoruz'

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Medipol Başakşehir’in çok ilginç bir müsabaka olacağını söyleyerek, “Bu maçın favorisi açık konuşmak gerekirse Başakşehir takımı. Bunu kesinlikle kabul ediyoruz” dedi.

Ligin 25. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir’e konuk olacak olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Zoran Barisic yönetiminde yapılan idmana sakatlığı bulunan Kerim Zengin katılmazken, Skulason ve Lazerevic ise düz koşu yaptı.

“Maçın favorisi Başakşehir”

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Barisic, ligde Medipol Başakişehir’in ikinci sırada olduğunu ve bunun bir şans olmadığını belirterek, “Uzun yıllardır beraber oynayan bir ekip ve hocaları uzun yıllar onlarla beraber. Sahada herkes ne yapması gerektiğini ve işinin ne olduğunu biliyor. Dolayısıyla çok ilginç bir mücadele olacak. Kendi açımızdan da takımımın sahada performansını ciddi anlamda merakla bekliyorum. Biz de açıkçası her maça aynı şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. İçeride ve dışarıda diye ayrım yapmıyoruz. Bu maçın favorisi açık konuşmak gerekirse Başakşehir takımı. Bunu kesinlikle kabul ediyoruz. Biz oraya kazanmak için gidiyoruz, kaybetmeye gitmiyoruz. Bunu da inşallah sahaya yansıtacağız” dedi.



“Hatasız oynarsak galip gelen taraf biz olabiliriz”

Zoran Barisic, Latovlevici’nin sarı kart cezalı, Kerim, Lazarevic ve Skulason’un sakatlıkları olduğunu da belirterek, “Onların durumunu görmemiz gerekiyor. Oynayıp oynamayacaklarını net bir şekilde kestiremiyoruz. Çok zor bir maç bizi bekliyor ama maç sıfır sıfır başlıyor. Şansın da bizden yana olmasını diliyoruz. Öncesinde yaptığımız çok basit ve bireysel hatalar var, bunları tekrarlamak istemiyoruz. Bu hataları tekrarlamayıp şans da bizden yana olursa ve Başakşehir’e karşı hatasız oynarsak belki galip gelen taraf biz olabiliriz” diye konuştu.



Ceyhun, Latovlevici ve Seleznov’un Galatasaray’ın transfer listesinde yer almasının oyuncuları etkileyip etkilemediği yönde bir soruya ise Barisic, “Böyle demotive olacağını düşünmüyorum oyuncularımın. Performansları gayet iyi. Büyük kulüplerin onlara ilgi duyması bizim için ok iyi. Fakat arkadaşlarımız iyi niyetliler. Takımları ve kulüpleri için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Dolayısıyla herhangi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum” diye cevapladı.

Kırmızı-mavili ekip daha sonra ısınma, 5’e 2 top kapma, çift saha maç yaptı.

Kaynak: İHA