Antalyaspor'un 'Uğurlu Pilotları' Sahaya İndi

Antalyaspor'un galibiyetle döndüğü deplasman karşılaşmalarında takımı taşıyan özel uçağın pilotları, Beşiktaş maçı öncesi kulübü ziyaret etti Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: 'Onlarla Türkiye'de her yere gittik. İnşallah hep beraber Avrupa'ya gitmek için ne gerekiyorsa yapacağız'

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un bu sezon gittiği 5 deplasmandan galibiyetle döndükleri üçünde özel uçağı kullanan kaptan pilot Fatih Şansal ile ikinci pilot Mehmet Çomak, Antalyaspor'u ziyaret etti.

Şansal ve Çomak, ziyarette teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularla sohbet ederek, ligin 25. haftasında sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçı için başarılar diledi.

Teknik direktör Çalımbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, aynı pilotlarla seyahat etmekten memnun olduklarını belirterek, Şansal ve Çomak ile gittikleri deplasmanlardan başarılı sonuçlarla döndüklerini belirtti.

Yerde yönetim, futbolcular ve teknik kadrodan oluşan bir ekiplerinin olmasının yanı sıra bir de havada kaptan ekiplerinin olduğunu dile getiren Çalımbay, şöyle konuştu:

'Mutlu gidiyoruz, mutlu dönüyoruz. İnşallah bu hep böyle devam eder. Tabii ki her şeyi bir tek ona bağlamamak lazım. Bir de sahada çalışmak, mücadele etmek gerekiyor. Bugüne kadar gittiğimiz her deplasmanda her şey mükemmel gidiyor. Hatta geçen gittiğimizde hostes kardeşimiz, taraftarlarla güzel tempo tuttu. Yani iyi bir hava var. İnşallah sonuna kadar bunu iyi bir şekilde götürürüz.'

Çalımbay, Şansal ve Çomak ile Türkiye'nin her yerine gittiklerini vurgulayarak, 'İnşallah hep beraber Avrupa'ya gitmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Oralara da beraber gideceğiz ve mutlu bir şekilde döneceğiz.' diye konuştu.

Kaptan pilot Şansal da böyle bir ekibin parçası olarak görülmenin kendileri için onur olduğunun altını çizerek, 'Türkiye'de yaşadığımız bu başarıyı seneye Avrupa'da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Avrupalı olan şirketimizle Antalyaspor'u seneye de Avrupa'ya götürmek istiyoruz. Bu güzel ortamı ileriye taşımak istiyoruz.' dedi.

İkinci pilot Çomak ise Avrupa'ya Antalyaspor'u götürmenin kendilerini mutlu edeceğini kaydetti.

- Üç deplasmanda üç galibiyet

Özel bir şirkette görev yapan kaptan pilot Fatih Şansal ile ikinci pilot Mehmet Çomak, Antalyaspor'u bu sezon Trabzon, Gaziantep ve Rize deplasmanlarına götürdü.

Antalyaspor, bu üç deplasmandan da galibiyetle döndü. Akdeniz ekibi, Trabzonspor'u 1-0, Gaziantepspor'u 3-0, Çaykur Rizespor'u da 2-1 yendi.

Kaynak: AA