Şehitkamil'in Su Sporlarında Altın Yılı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığınca organize edilen Yıldızlar Türkiye Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Kampı Seçme Yarışlarında Türkiye Şampiyonlukları ve dereceleri elde eden yüzücüleri makamında ağırladı.



Alleben Yüzme Havuzlarının faaliyete geçtiği günden bu zamana kadar başarı grafiğini her geçen gün yükselten Şehitkamilli altın kulaçlar, Türkiye Yüzme Federasyonun 2017 yılı planlı faaliyetlerinden olan Yıldızlar Türkiye Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Kampı Seçme Yarışları’nda elde ettikleri başarıları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile paylaştı. Gaziantep’i su sporları branşlarında katıldıkları tüm organizasyonlarda başarıyla temsil eden şampiyon yüzücüler, ziyaret esnasında başarı öykülerini Milli gururla taçlandırarak sürdürmek istediklerini dile getirdi.

"Sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz"

Şehitkamilli sporcuların Türkiye Şampiyonlarında elde ettikleri başarılı sonuçları memnuniyetle takip ettiklerini ifade eden Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığınca organize edilen Yıldızlar Türkiye Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Kampı Seçme Yarışları’nda Türkiye Şampiyonlukları elde eden ve Milli Takımlara katılmaya hak kazanan sporcularımızı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şampiyon sporcularımız, akademik ve sportif anlamda yakaladıkları başarı dolu çizgileri bizleri her zaman gururlandırıyor. Teknik ekip ve sporcularımızın uyum içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalara değerli sporcu velilerimiz de büyük katkı veriyor. Bu uyum neticesinde başarıyı getiriyor. Bizler de elimizden gelen her türlü imkan ve desteği onlara sağlamaya gayret ediyoruz. Elde edilen başarıların sürekli hale gelmesi ve Milli gururların yaşanabilmesi için destek ve ilgimiz sürecek. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.”

"Milli takım seçmeleri için hazırlıklarımız devam ediyor"

Ziyaret esnasında yüzme takımlarının 2017 yılı faaliyetleriyle ilgili bilgiler veren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Takımları Baş Antrenörü Cengiz Bingül, bundan sonraki hedeflerinin Milli Takımlara katılmaya hak kazanan sporcu sayını artırmak ve Milli gurur yaşamak olduğunu söyledi.



Bingül, “Zorlu rakiplerimize rağmen başarılı sonuçlar elde ederek ödül kürsüsü heyecanı yaşadık. Şimdi ise 13-15 Nisan 2017 tarihlerinde İstanbul Tozkoparan Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek olan ‘Oğuz Aslanoğlu Yüzme Yarışları ve Türkiye Milli Takım Seçmelerinde’ Milli Takımlara çok sayıda sporcu kazandırarak Milli gururu yaşamak istiyoruz. Bu şampiyonaya 3 kız 3 erkek sporcumuzla katılacağız. Çalışmalarımız, büyük bir titizlikle devam ediyor. Ümit ediyorum ki bizlere verilen büyük desteği en güzel şekilde değerlendirir ve bu şampiyondan da mutlu bir şekilde ayrılırız” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA