İnegölspor'da Kritik Randevu Öncesi Moral Yemeği

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yarın Kastamospor ile deplasmanda önemli bir mücadeleye çıkacak olan İnegölspor’da yönetim kurulu tarafından teknik heyet ve futbolculara moral yemeği verildi.

Yemeğe İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ve yönetim kurulu üyeleri, eşleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Yemek sonrası konuşan Onursal Başkan Alinur Aktaş, “Kalan 8 haftalık süreç zarfında açıkçası çok arzu etmediğimiz tabloyla karşı karşıyayız. Şuan kaybedilmiş veya sıkıntılı bir süreç yok ama Allah göstermesin 1-2 üst üste yapılacak hata işi son haftalara taşır. Onunda sıkıntısı baş gösterir. Rahat olabilme adına Kastamonu ve Gümüşhane maçı çok önemli. Ben inanıyor ve ümit ediyorum, inşallah 8 maçta 24 tane puan var ortada. İsterseniz bunu başarabilirsiniz. Her maçınızı izlerken söylüyorum, geçmişte çalışmayı arzu edipte maalesef maliyeti veya farklı sebeplerden dolayı anlaşamadığımız arkadaşların çoğu şuanda İnegölspor’da. Sizler iyi sporcularsınız ama üzerinizde bir şansızlık var. Timur kardeşimi gerçekten kulüp başkanı değil, kardeş olarak görüyorum. Yönetici arkadaşların hepsini tanıyorum, hepsi altın gibi. Bazı şeylere çok üzülüyorlar. Bunların hiç birinin maddi bir beklentisi yok, aksine maddi olarak harcıyorlar bu işe. Hocamız çok istekli, arzulu biliyorum. Kaliteli, pırıl pırıl insan. Ekibini biliyorum. Bana göre gücünüzü ortaya koyun, bu hafta gereğini yapın. Başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Lütfen önemli sürece girdiğimizi unutmayın. Bu iş anlık bırakmaya gelmiyor. 90’da Allah göstermesin bir gol yiyorsun 3 puan kaçıyor veya beraberlik kaçıyor. Bu 2-3 hafta iyi sıkmazsan son periyotta yorulursunuz diye bunları hatırlatıyorum. Allah yardımcınız olsun. Her ne kadar birileri görmemezlikten gelse de Alinur Aktaş İnegölspor için koşturmaya devam ediyor. Kazasız belasız inşallah 3 puanla dönersiniz" dedi.

Biz pes etmedik, çalışmaya devam ediyoruz

Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ise, "Biz sevindiğimizde bizimle birlikte sevinen, biz üzüldüğümüzde bizimle birlikte üzülen, biz başarıyı ne kadar istiyorsak, onlarda bizim kadar başarılı olmamızı dileyen eşlerimizin bu akşam bizlere katılmasını ve bizlerle bir arada olmalarını dilemiştim. Futbolcu kardeşlerimin de olmasını istemiştim ama müsait olmadıkları için katılamamışlar. Kaptanımız öyle bilgi verdi. Ama onlarda bizim ailemizin bir ferdi. Çok selamlarımızı, saygılarımızı iletin lütfen. Arkadaşlar, yönetimimiz burada. Onursal Başkanımızda her zaman olduğu gibi bu akşam yine bizimleydi. Biz pes etmedik, çalışmaya devam ediyoruz. Karşıyaka maçını almıştık aslında ama hakemi geçemedik. Fakat her zaman size söylüyorum. Hakem faktörü hep var Türk futbolunda maalesef. Bundan sonrada olacak. Şimdi Kastamonu’ya gideceğiz. Biz burada Kastamonu’yu yendik. Orada da yine onu yenecek olan takım sizsiniz. Bunu yapabileceğinizi bu hafta gösterdiniz. İstediğinizde oluyor, yapabiliyorsunuz. Başarı isteyenin arkadaşlar, onun için mücadele edelim. Onursal Başkanımızın dediği gibi kendimizi ve sizin kendinizi ileriki haftalarda daha çok strese sokmaması için daha rahat daha güzel geçirmemiz için elimizden geleni yapmalıyız arkadaşlar. Çarşamba günü Allah keder vermezse, yüce rabbimiz izin verirse bende sizinle birlikte olacağım. Orada göğsümüzü gere gere çıkalım oyunumuzu oynayalım. Almak istediğimizi oradan söküp alalım ve dönelim. Bundan sonra merhamet etmenizi istemiyorum. Acımanızı istemiyorum. Kemik sesi çıkacaksa kemik sesi çıkacak ama almanız gerekeni alın. Hepinize teşekkür ediyorum. Bizim sevinme zamanımız geldi. Hep birlikte sevinelim. Elinizden geleni yapın. Sizden tek ricam çıkın orada yapmanız gerekeni yapın ve sonucu alın" ifadelerini kullandı.

İnşallah bu başlangıcı da Kastamonu’da yaparız

Son olarak söz alan Takım Kaptanı Kemal Hastürk de, "Arkadaşlarım adına bizlere böyle bir jestle karşılık verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Gayretinizin ve çabanızın farkındayız. İnşallah göstereceğimiz performans ve alacağımız puanlarla sizleri de kendimizi de mutlu etmek için tüm çabamızı sarf edeceğiz. İnşallah bu başlangıcı da Kastamonu’da yaparız" şeklinde konuştu

Kaynak: İHA