Döşemealtı Kadın Futbol Takımı, Karadeniz Ereğli'yi Ağırlıyor

Türkiye Kadınlar Futbol 1. liginde Şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın futbol takımı erteleme maçında yarın Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kadın Futbol takımını konuk ediyor.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın futbol takımı erteleme maçında yarın saat 15.00’da Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kadın Futbol takımını konuk ediyor. Şehit Er Tevfik Cebeci stadyumunda oynanacak maç öncesi tüm taraftarları kendilerini desteklemeye çağıran Sportif Direktör Hüseyin Türk, mutlak galibiyet sözü verdi.

Şampiyonluk adaylarından Döşemealtı temsilcisi 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın futbol takımı yarın 3 puan için kendi saha ve seyircisi önünde Karadeniz Ereğli kadın futbol takımıyla karşı karşıya gelecek. Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Kırmızı-beyaz-siyahlı takımda hedef galibiyet. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç erteleme maçında tüm spor severleri Şehit Er Tevfik Cebeci stadyumunda takımlarını desteklemeye çağırırken, "İlçemizi ve kentimizi en iyi biçimde temsil eden Kadın futbol takımımızı yalnız bırakmayalım. Avrupa kupalarına katılmadan önce her maç çok önemli bunun içinde ilçe halkımızın ve spor severlerin desteğini bekliyoruz" dedi.



Cumartesi Günü, UEFA finalisti ile Döşemealtı’nda hazırlık maçı oynayacaklar

Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı Çarşamba günü oynayacağı maçın ardından Cumartesi günü de Rusya Primier Liginin güçlü ekiplerinden olan ve 2009 yılı UEFA Şampiyonlar ligi finalisti ZVEZDA 2005 kadın futbol takımı ile dostluk maçına çıkacak. Şehit Er Tevfik Cebeci stadyumunda oynanacak maçta Türk ve Rus dostluğunun pekiştirilmesini hedeflediklerini söyleyen Sportif Direktör Hüseyin Türk, "Rusya temsilcisi ile Döşemealtı’nda dostluk maçına çıkacağız. Ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz ve iki ülke dostluğuna büyük katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA