Atatürk Ortaokulu Futsalda Türkiye Yarı Finallerine Katılma Hakkı Elde Etti

Malatya’yı Sivas’ta düzenlenen okullar Arası Futsal Grup Müsabakalarında temsil eden Atatürk Ortaokulu 1. olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Grup müsabakalarında güçlü rakiplerle karşılaşan Atatürk Ortaokulu, Kayseri’yi 3,1 ile geçerken, geçen sene Türkiye 5’incisi olan Aksaray’ı ise normal süresi 1-1 biten müsabakada penaltı atışlarıyla yenerek grup birincisi oldu ve Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Atatürk Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Ramazan Sarıca, futbolcularıyla gurur duyduğunu ifade etti.

Sarıca, “Gerçekten takımımla gurur duyuyorum. Arka arkaya fikstür gereği zor maçlar yaptık. İlk gün iddialı olan Kayseri’Yİ çok zorlu bir müsabakanın sonucunda yenmeyi başardık. Akabinde ilk günü bay olarak maç yapmadan geçen Aksaray ile oynadık. Bu takım geçen seneki kadrosunun üstüne koymuş bir takımdı. Türkiye 5’incisi olan bir takımdı, mücadelenin genelinde önde olan takımdık, ancak son dakikalarda beraberlik golünü yedik. Ancak çok şükür penaltıların tamamını gole çevirerek lider olarak dönmesini bildik. Bunda takımımızın kondisyonlu oluşunun önemi vardı. Şimdi İnşallah yarı finallere çalışacağız. Orada da Malatya’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA