Yeşilgiresun Belediyespor'da Galibiyet Sevinci

Kulüp başkan vekili Güneş:'Muratbey Uşak karşısında kazanarak, hem 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdik, hem de playoff iddiamızı sürdürmüş olduk'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un başkan vekili Sertaç Güneş, Muratbey Uşak karşısında aldıkları galibiyetle kötü gidişata son vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz cumartesi günü konuk ettikleri rakiplerini 109-100 mağlup ettiklerini anımsattı.

Muratbey Uşak galibiyeti ile 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdiklerini vurgulayan Sertaç Güneş, 'Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Muratbey Uşak karşısında kazanarak, hem 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdik, hem de play-off iddiamızı sürdürmüş olduk.' dedi.

Ligin 22. haftasında 18 Mart Cumartesi günü deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını ifade eden Güneş, 'Hedefimiz bu maçı da kazanarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek. İstanbul deplasmanından istediğimiz sonuçla döneceğimize inancımız tam.' diye konuştu.

Kaynak: AA