Kütahyaspor'da Hatıra Bileti Kampanyası

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Kütahyaspor'un 15 Mart’ta seyircisiz olarak oynayacağı Kızılcabölükspor maçı için bastırılan hatıra biletlerine taraftarların ilgi gösterdiği bildirildi.

Kütahyaspor Kulüp Başkanı Ramazan Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz haftalarda Altayspor ile oynanan karşılaşmada çıkan olaylardan dolayı seyircisiz maç oynama cezası aldıklarını hatırlattı.

Taraftarlardan gelen istek doğrultusunda 15 Mart'ta seyircisiz olarak oynayacakları Kızılcabölükspor maçı için hatıra bileti bastırdıklarını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

'Taraftarlarımız, aldığımız cezadan dolayı yaşanacak maddi kaybı üstelenmek istediklerini bize ilettiler. Biz de talep doğrultusunda 5 bin bilet bastırarak satışa sunduk. Kampanyamıza destek şu anda çığ gibi büyüyor. Kampanyamıza yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız da destek vermekte. Şırnak’ta vatani görevini yapan Kütahyalı bir asker kardeşimiz bile bize ulaşarak kampanyaya destek olmak istediğini iletti. Bu olay bizi çok duygulandırdı. Kampanyamıza destekler arttığı için Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla 43 bin hedefi belirledik. İlimizin plaka kodu olan 43 bin hatıra bileti satışına ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Bu anlamda bize destek olan taraftarlarımıza ve Kütahya halkına teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA