Demirkol Voleybol Takımından Şampiyonluk Sözü Aldı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Voleybol 2. Lig 5’inci Grubu birincilikle bitirerek yükselme gruplarına katılmaya hak kazanan voleybol takımını, şampiyonluk sözü alıp Konya’ya uğurladı.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig’i 5’inci Grup’ta mücadele eden Haliliye Belediye Spor takımı, 20 lig maçında 20 galibiyet alarak grup birincisi oldu. Konya’da yapılacak olan yarı final müsabakalarına gitmeye hak kazanan voleybol takımı sporcuları, yolculuk öncesi Başkan Fevzi Demirkol ile bir araya geldi. Haliliye Belediye Meclis Üyesi Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Nusret Kaya’nın da eşlik ettiği buluşmada, Demirkol sporculardan Voleybol 1. Lig’ine çıkma sözü aldı.

Sporcuları Konya’ya uğurlamalarıyla ilgili açıklama yapan Demirkol, “Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Haliliye Belediye Spor takımımız, grubunda 20 maçta 20 galibiyet alarak grup şampiyonu olmuştur. Grup şampiyonu olan takımımız Konya’da başlayacak olan playf-off mücadelelerine katılacaktır. Takımımızı Konya’ya yolculamak için bir araya geldik. Kendilerine başarılar diliyoruz. Takımımızı yolculamada bana refakat eden Haliliye Belediye Meclisi Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Nusret Kaya’ya teşekkür ediyorum. Antrenörlerimizi, sporcularımızı Konya’ya uğurluyoruz, Allah yollarını ve bahtlarını açık eylesin. İnşallah iyi bir başarıyla kentimize döneceklerdir” dedi.

Meclis Üyesi Kaya ise, “Belediye Başkanımız Demirkol’un spora ve gençliğe verdiği önemi bir daha görmüş oluyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Takımımız bizi mahcup etmeden Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edecektir” şeklinde konuştu.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, Konya’daki müsabakalarda Muğla ekibi Milas Belediyespor, Ordu ekibi Akkuş Belediyespor ve Diyarbakır ekibi Peyas Spor ile mücadele edecek. Haliliye Belediyespor, yarın final müsabakalarını geçerek Ankara’daki finallere ve buradan da bir üst lige çıkmayı hedefliyor.

Kaynak: İHA