Aytemiz Alanyaspor Kulübünden Aybaba Açıklaması

Turuncuyeşilli kulübün açıklamasından: 'TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, Samet Aybaba'ya yönelik 'FETÖ üyesi' olduğu şeklinde hiçbir telkini olmamıştır. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu'na da böyle bir şey söylememiştir'

Aytemiz Alanyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, 'TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, Samet Aybaba'ya yönelik 'FETÖ üyesi' olduğu şeklinde hiçbir telkini olmamıştır. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu'na da böyle bir şey söylememiştir.' denildi.

Turuncu-yeşilli kulübün açıklamasında, teknik direktör Samet Aybaba'nın, Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor ile anlaşmasına, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in engel olduğu iddiasına yanıt verildi.

Aybaba'nın, Aytemiz Alanyaspor ve Demirören ile ilgili açıklamalarının 'hayal ürünü' olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

'TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, Samet Aybaba'ya yönelik 'FETÖ üyesi' olduğu şeklinde hiçbir telkini olmamıştır. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu'na da böyle bir şey söylememiştir. Kulübümüzün Samet Aybaba ile görüşmesi olmuştur. Bir gün sonra ise Safet Susic ile görüşmüştür. Yönetim kurulumuz tercihini Safet Susic'ten yana kullanmıştır. Teknik adam konusundaki görüşmelerimizin boyutu bundan ibarettir.'

Kaynak: AA