Otyakmaz 'İrfan Meclisi'ne Konuk Oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen İrfan Meclisi'ne konuk oldu.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Susamışlar Konağı'nda gerçekleştirilen programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, ayda bir kez düzenlenen etkinlikte şehrin önde gelen isimlerini ağırladıklarını belirtti. Aydın, Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz'ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Başta değerli Mecnun başkanımız olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Sorunların konuşuldukça çözüm bulacağına inanıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde, gücümüz ölçüsünde inşallah bunları aşmaya çalışacağız. Başkanımıza, Sivassporumuza Süper Lig yolunda başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Otyakmaz ise programı düzenleyenlere teşekkür etti. Sivasspor'un ligde iyi bir konumda olduğunu aktaran Otyakmaz, kentte sporun gelişmesi için çaba gösterdiklerini belirterek, “Spor camiasının her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Biraz ihmal ettiğimiz zamanlar olabiliyor. Daha önce amatör spor kulüplerinden bir başkanımız bizden bir futbolcu istemişti. Kendisinden çok para istemiştik, hata ettik. Bu konuyla ilgili haklarını helal etsinler. Bundan sonra da amatör sporlarda yetenekli topçularımıza para vererek transfer edip, amatör kulüplerimize destek olmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA