Yenimahalle Belediyespor'dan 5'İ 1 Yerde

Yenimahalle Belediyespor, Süper Amatör Lig 22’nci hafta karşılaşmasında evinde Güneşspor’u ağırladı. Rakibini gole boğan mavi beyazlılar Güneşspor’u 5-0 yenerek zirve takibini sürdürdü.

Hasan Doğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı, Ceyhun Panba, Okan Kılıç ve Gökalp Solak yönetti. Yenimahalle Belediyespor sahaya, Emre, Erhan, Mert, Hidayet, Ali, Kadir, Doğukan, Hasan, Arif, Anıl ve Osman ilk on biriyle çıktı. Mücadeleye hızlı başlayan Yenimahalle ekibi, henüz 1’inci dakikada Hasan’la öne geçti. Yaklaşık 25 metreden kaleyi yoklayan Hasan sert şutunda kaleciyi çaresiz bıraktı. Maçın başında bulduğu golle rakibini bozguna uğratan Yenimahalle Belediyespor, 16’ncı dakikada attığı ikinci golle rakibinin gardını düşürdü. Sol kanattan etkili gelen Osman, Doğukan’la yaptığı verkaç sonucu kaleciyle karşı karşıya kaldı. Soğukkanlı bir plaseyle topu ağlarla buluşturan Osman takımını 2-0 öne geçiren golü attı. (16. dk) Erken bulduğu gollerle rahatlayan Yenimahalle Belediyespor rehavete kapılmadan üstün oyununu devam ettirdi ve 35’inci dakikada 3’üncü golü buldu. 3’üncü golden sonra oyunu rölantiye alan Yenimahalle Belediyespor soyunma odasına 3-0’lık üstünlükle girdi.

İlk yarıdaki tempolu ve arzulu futbolunu ikinci yarıda da devam ettiren Yenimahalle Belediyespor, 74’üncü dakikada Kadir ve 76’ncı dakikada Doğukan’ın ayağından bulduğu gollerle maçtan 5-0’ lık üstünlükle ayrıldı. Aldığı farklı galibiyet sonucu puanını 54’e yükselten Yenimahalle Belediyespor, Sincan’la arasındaki puan farkını korudu.

Yenimahalle kadınları unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Yenimahalle’de bir çok etkinlikte coşkuyla kutlanırken futbol takımı da bu önemli günü kutlamayı ihmal etmedi. Sahaya, "8 Mart Kadınlar Günü Kutlu Olsun" pankartıyla çıkan Yenimahalle Belediyespor, tribünlerden alkış aldı.

Süper Amatör Lig’de şampiyonluğa oynayan Yenimahalle Belediyespor’u taraftarı yalnız bırakmadı. Bayrakları ve atkılarıyla maça gelen Yenimahalleliler, takımlarını 90 dakika boyunca coşkuyla desteklerken, maç sonu galibiyeti takımlarıyla beraber kutladı.

Kaynak: İHA