Topçu Açıklaması 'Eksiklerimiz Olmasına Rağmen İyi Mücadele Ettik'

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Eksiklerimiz olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Oyuna sonradan giren oyuncuların daha iyi olması gerekirdi" dedi.

Spor Toto Süper Lig’de 24. haftasında Osmanlıspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 1-1 eşitlikle sonuçlanan maçın ardından düzenlenen basın toplantında açıklamalarda bulundu. 10 eksikle Osmanlıspor deplasmanına geldiklerine dikkat çeken Topçu, "Eksiklerimiz olmasına rağmen iyi mücadele ettik" ifadelerini kullandı.

"Oyuna sonradan giren oyuncuların daha iyi olması gerekirdi"

İlk 11’de oynayan bütün futbolcuların elinden gelenin en iyisini yaptıklarının belirten Topçu, oyuna sonradan giren oyuncuların da iyi oynaması gerektiğini kaydetti.

Topçu, "İlk 15 dakikalık periyotta zaman zaman sıkıntı çektik ama ilk yarının geri kalan bölümünde gol de dahil mücadele anlamında güzeldi. Topu ayağa indirdiğimiz zaman daha iyi olduğumuzu gördük. Tabii saha elverişli olmayınca zaman zaman sıkıntı çektik. Eksiklerimiz olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Oyuna sonradan giren oyuncuların daha iyi olması gerekirdi" diye konuştu.

Kaynak: İHA