Hentbolda Maçın Ardından

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Amasya Taşova YİBO Antrenörü Muhammet Bakır, 35-34 mağlup oldukları Aziziye Belediyesi Termalspor maçıyla ilgili, 'Bugün kalecilerimiz istediğimiz seviyenin altında kaldılar. Ayrıca oyuncularımız da kalecilerimize fazla yük bindirdiler, sonuçta mağlup olduk.' dedi.

Bakır, maçın ardından yaptığı açıklamada, mücadelenin ön planda olduğu bir maç yapıldığını söyledi.

Zorlu ve zevkli maçı her iki tarafın da kazanabileceğini dile getiren Bakır, 'Ancak maçın son saniyelerinde yakaladığımız pozisyonu değerlendiremedik. Bu tür maçlarda tüm oyuncular oyunda kalıp katkı sağladığı zaman puan ya da puanlar alabilirsiniz. Bugün kalecilerimiz istediğimiz seviyenin altında kaldılar. Ayrıca oyuncularımız da kalecilerimize fazla yük bindirdiler, sonuçta mağlup olduk.' diye konuştu.

İyi bir ekip olduklarını, takımına güvendiğini belirten Bakır, genel olarak takımın performansında sorun bulunmadığını kaydetti.

- Aziziye Belediyesi Termalspor cephesi

Aziziye Belediyesi Termalspor antrenörü Berkan Otman da Amasya Taşova YİBO'yu yenerek 2 puan almalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Rakiplerinin son yedi maçın beşini alan ve formda bir takım olduğuna dikkati çeken Otman, 'Maçın ilk yarısında kalemize 17 gol attılar. Bu ne kadar skorer bir takım olduğunu gösteriyor. Maçın ilk yarısında çok zorlandık ama hiç kopmadık. Topun bir o kalede, bir bu kalede olduğu bir maç oynandı. Sezon başından itibaren oynadığımız en zor maçtı. Burada çok müthiş bir atmosfer var ve buradan galip geldiğimiz için mutluyum.' diye konuştu.

Kaynak: AA