Haliliye'de Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Haliliye Belediyesi ile AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanlığının işbirliğiyle ilçe genelindeki 32 merkez mahallenin yer aldığı mahalleler arasında futbol turnuvası başladı.

Düzenlenen futbol turnuvasının açılış maçında Başkan Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Abdulhamid Karakeçili ve teşkilat üyeleriyle birlikte turnuvaya katılan gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet ederek, Haliliye Belediyesinin sportif faaliyetleriyle ilgili bilgiler veren Demirkol, turnuvanın gençleri kaynaştırma noktasında önemli bir etkinlik olmasına vurgu yaptı. Sultan Fatih Mahallesi ve Ertuğrul Gazi Mahallesi arasında oynanan maçın başlama vuruşunu yaptı.

“Gençlerle hep ele ele vereceğiz”

Demirkol konuşmasının devamında, “Haliliye Belediyesi olarak gençlerin bizim geleceğimiz olduğu bilinci içerisinde hareket ediyoruz. 32 merkez mahallemizde, 32 takım oluşturduk. Bu 32 takımın oluşturulmasında AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Teşkilatımız bizimle birlikte yer aldı. Başkanımız Abdulhamid Karakeçili’ye teşekkür ediyorum. İnşallah bu sportif faaliyetlerimizde gençler ve gençlikle, hep el ele omuz omuza vereceğiz. Takımlarımız, Haliliye Belediyemizin formalarıyla sahaya çıkacaklar” şeklinde konuştu.

Gençlik Kolları Başkanı Karakeçili ise, “Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a, bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sadece destek değil, yoğun programına rağmen yanımıza geldiler. Bize her zaman olduğu gibi destek oldular. Sadece spor alanında değil, gençliğin tüm faaliyetlerinde yanımızda olan, gerek nasihatleriyle, gerekse yol gösterici olması dolayısıyla yanımızda oldu. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA