Galatasaray-Gençlerbirliği Maçından Notlar

Sarıkırmızılı ekipte, ligde son oynanan Antalyaspor maçının başlangıç 11'ine göre 3 değişiklik yapıldı Sarı kart cezalısı Bruma'nın yanı sıra, sakatlıkları nedeniyle Eren Derdiyok ve Semih Kaya kadroya giremedi Teknik direktör Tudor'un cezası nedeniyle, takımın başında yardımcı antrenör Vukas yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Galatasaray'ın kadrosundaki değişiklikler dikkati çekti.

Sarı-kırmızılı ekip, ligde son oynanan Antalyaspor maçının başlangıç kadrosunda 3 değişiklikle sahaya çıktı.

Antalyaspor maçının ilk 11'inde yer alan isimlerden Armindo Bruma, sarı kart cezası nedeniyle, Eren Derdiyok ve Semih Kaya ise sakatlıklarından dolayı kadroya giremedi. Bu oyuncuların yerine Lukas Podolski, Garry Rodrigues ve Hakan Balta forma giydi.

- Sakat oyuncu sayısı arttı

Galatasaray'da sakat oyuncuların sayısı Gençlerbirliği maçı öncesi daha da arttı.

Antalyaspor müsabakası öncesi Wesley Sneijder ve Nigel de Jong'u sakatlık nedeniyle kaybeden sarı-kırmızılı ekipte bu oyunculara son olarak Eren Derdiyok, Semih Kaya ve Luis Cavanda da eklendi.

Sakatlıktan dönen tek isim olan Sneijder, maça yedekler arasında başlarken, topuğundaki ağrılar nedeniyle 2 gün önce idmanı yarıda bırakan Aurelien Chedjou ise müsabakaya yetiştirildi ve ilk 11'de sahaya çıktı.

Sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda genç oyuncular Berk İsmail Ünsal ile Birhan Vatansever de yedeklere dahil edildi.

- Tudor cezalı

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Antalyaspor maçında hakem tarafından tribüne gönderilmesinin ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 1 maç ceza nedeniyle Gençlerbirliği önünde görev yapamadı.

Igor Tudor'un yokluğunda Galatasaray takımının başında yardımcı antrenörü Hari Vukas yer aldı.

- Lukas Podolski döndü

Sarı-kırmızılı ekipte golcü oyuncu Lukas Podolski, sarı kart cezasını doldurup yeniden kadroya dahil oldu.

Beşiktaş derbisinde sarı kart cezalısı durumuna düşen ve Antalyaspor karşısında forma giyemeyen Podolski, bir maç aradan sonra formasına kavuştu.

- Tribünde istifa çağrısı

Galatasaray-Gençlerbirliği maçına sarı-kırmızılı taraftarların ilgisi oldukça düşük olurken, yönetim aleyhine tezahüratlarda bulunuldu.

Özellikle ultrAslan taraftar grubunun bulunduğu kuzey kale arkası tribünden, müsabaka öncesi Dursun Özbek yönetimini istifaya davet eden tezahüratlar yapıldı.

Kaynak: AA