Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Korkut Açıklaması

'Daha çok çalışmamız lazım. Gelecek maçlarda başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum'

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'in teknik direktörü Tayfun Korkut, daha çok çalışmaları gerektiğini belirterek, gelecek maçlarda başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi.

Korkut, Bayer Leverkusen'in sahasında Werder Bremen ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra Sky televizyon kanalına yaptığı açıklamada, bu karşılaşmada adil bir sonuç alındığını ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını anlattı.

Leverkusen ekibinin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Korkut, 'Daha çok çalışmamız lazım. Gelecek maçlarda başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.' dedi.

Genç teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında 4-2 mağlup oldukları Atletico Madrid'e karşı gelecek hafta içinde oynayacakları müsabakada turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Tayfun Korkut, Bayer Leverkusen'in hafta başında görevine son verilen teknik direktörü Roger Schmidt'in yerine getirilmiş ve Werder Bremen'e karşı kırmızı-siyahlıların başında ilk kez sahaya çıkmıştı.

Kaynak: AA