Akhisar Belediyespor, Seri Peşinde

Spor Toto Süper Lig’de evinde oynadığı son iki maçtan da galibiyetle ayrılan Akhisar Belediyespor, pazartesi günü konuk edeceği Trabzonspor’u da yenerek sahasında 3’te 3 yapmak istiyor.

Akhisar Belediyespor, evinde konuk edeceği Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Taktik ağırlıklı yapılan idmana yeşil-siyahlılar tam kadro katıldı.

Akhisar Belediyespor’da Trabzonspor’a karşı sarı kart cezalısı Mustafa Yumlu ile kaleci Fatih Öztürk, sol yüzük parmağındaki kırık yüzünden kadroda yer alamayacak. Diz kapağındaki zedelenmeden dolayı bir çok idmana katılamayan ancak son idmanlarda takımla birlikte çalışmalara başlayan Cikallashi’nin durumunun iyi olduğu ve kadroda yer alabileceği bildirildi.

Akhisar Belediyespor, yarın Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde saat 13.00’deki idmanın ardından saat 15.30’da Manisa’ya hareket ederek burada otelde kampa girecek.

10. randevu

İki ekip Süper Lig’de daha önce 9 kez karşı karşıya geldi. Manisa ekibinin bordo-mavili takıma karşı 4-2 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Akhisar Belediyespor, rakip kaleye 14 gol kaydederken kalesinde ise 11 gol gördü. Manisa ekibi, rakibine karşı Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda hiç maç kaybetmedi. İki ekibin arasındaki son maç Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanmış ve golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı.

Ligin geriden kalan 23 haftada Akhisar Belediyespor 27 puan ile 13 sırada yer alırken, konuk ekip Trabzonspor ise 35 puan ile 5. sırada yer alıyor.

Kafkas, taraftarları maça davet etti

Trabzonspor karşısında galip gelmek istediklerini vurgulayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, taraftara seslenerek maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Pazartesi günü saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Cem Satman ve Serkan Çimen yapacak.

Gediz kale arkasında Trabzonspor taraftarı için ayrılan bilet fiyatları 10 TL’den, Akigo Maraton 11, Kapalı Alt 15 ve VIP 20 TL’den satılıyor.

Muhtemel 11

Yapılan son taktik antrenmanın ardından Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın Trabzonspor karşısına; Bora Öztürk, Ömer Bayram, Miral Samardzic, Caner Osmanpaşa, Miguel Lopes, Abdoul Sissoko, Custodio, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu, Olcan Adın, Cikalleshi 11’i ile çıkması bekleniyor.

Öte yandan yeşil-siyahlılarda Onur Ayık, Caner Osmanpaşa ve Ömer Bayram sarı kart sınırında bulunuyor.

Kaynak: İHA