Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Güneş Açıklaması

'Hem haftalardır süren mağlubiyet serisini sonlandırmak hem de playoff hedefimizi sürdürme adına Muratbey Uşak'ı yenmemiz gerekiyor'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında yarın Muratbey Uşak'ı konuk edecek Yeşilgiresun Belediyespor'un başkan vekili Sertaç Güneş, rakiplerini yenerek mağlubiyet serilerini sonlandırmak ve play-off hedeflerini sürdürmek istediklerini bildirdi.

Güneş, yaptığı yazılı açıklamada, Muratbey Uşak karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladıklarını ve maç saatini beklemeye başladıklarını belirtti.

Üç haftadır galip gelemediklerini, Muratbey Uşak maçını kazanarak bu duruma son vermek istediklerini vurgulayan Güneş, şunları kaydetti:

'Hem haftalardır süren mağlubiyet serisini sonlandırmak hem de play-off hedefimizi sürdürme adına Muratbey Uşak'ı yenmemiz gerekiyor. Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Parkeden galip ayrılacağımıza inancımız tam.'

Güneş, bu zorlu maçta taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyduklarına dikkati çekerek, Giresunluları takıma destek vermeye davet etti.

Yeşilgiresun Belediyespor ile Muratbey Uşak, yarın saat 17.30'da 19 Eylül Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Kaynak: AA