Vali Toprak Futbolcuların Antrenmanlarını İzledi

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindeki protokol üyeleri, Hakkari Spor ve Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımının antrenmanları izledi.

Merzan Şehir Stadında yapılan antrenmanları izleyen Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari Spor ve Hakkari Gücü Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları tarafından karşılandı. Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Hakkari Spor ile Kadınlar 2. Ligi 2. Grupta mücadele eden Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımının antrenmanlarını izledi.

13 Mart 2017 tarihinde Diyarbakır Bağlar Belediye Spor ile kendi sahasında oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Hakkari Sporlu futbolcular, Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’na üzerinde isimlerinin yazılı olduğu Hakkari Spor forması hediye etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, antrenmanlar öncesi sahaya çıkarak kaleciye şut çekerek tekniğini konuşturdu. Her şutunu gole çeviren Tuğgeneral Korkmaz’ı futbolcular ve protokol alkış yağmuruna tuttu.

Vali Toprak, bir süre sohbet ederek antrenmanlarını izlediği her iki takım futbolcularına yapacakları müsabakalarda başarılar diledi.

Kaynak: İHA