Zafer Kalaycıoğlu Açıklaması 'Galatasaray'ı Geçip, Eurocup'ta Final Oynamak İstiyoruz'

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, EuroCup’ta yarı finale kaldıklarını belirterek, “Bundan sonraki hedef yarı finaldeki Galatasaray maçı. Onu da geçip, final oynamak istiyoruz” dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, EuroCup çeyrek final rövanş maçında evinde karşılaştığı Fransız ESBVA- LM’i 73-61 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Galatasaray ile eşleşti.

Karşılaşma sonrasında İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunan Zafer Kalaycıoğlu, “Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’ni çok güzel temsil ettik. Ligde lideriz. Türkiye Kupası’nı kazandık. Eurocup’ta son 4’e kaldık. Bundan sonraki hedef yarı finaldeki Galatasaray maçı. Onu da geçip, final oynamak istiyoruz. Türkiye Kupası’nı kazanan bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah başarılarımız böyle devam eder” diye konuştu.

EuroCup yarı finaline 4 Türk takımının kalması hakkında da açıklamalarda bulunan Kalaycıoğlu, “Bu süper bir başarı. Türk bayan basketbol camiasının nerelerde olduğunun göstergesi. Bütün Avrupa sesimizi duyacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA