Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç, Milli Atıcı İsmail Keleş'i Tebrik Etti

Slovenya’da düzenlenen Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden İsmail Keleş, Avrupa üçüncüsü oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yayımladığı mesajla bronz madalya kazanan Milli Sporcu İsmail Keleş’i tebrik etti.

Slovenya’nın Maribor şehrinde düzenlenen Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Milli Atıcı İsmail Keleş, bronz madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Sporcu İsmail Keleş için tebrik mesajı yayımladı.

Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası Slovenya’da devam ediyor. Milli Atıcı İsmail Keleş, 10 metre havalı tabanca disiplini eleme atışlarında elde ettiği 578 puanla finalde yarışmaya hak kazandı. Keleş, finalde 220.7 puanlık atış sonrası bronz madalyanın sahibi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan İsmail Keleş için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Slovenya’da düzenlenen Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan İsmail Keleş’i kutluyorum. Elde edilen başarıda emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Spor hayatında elde ettiği madalyalara bir yenisini daha ekleyen milli sporcumuzun başarılarının devamını diliyorum.”

Kaynak: İHA