Fenerbahçe'den muhteşem geri dönüş

Fenerbahçe, 2-0 yenik duruma düştüğü Alanyaspor karşısında, Barcelonavari bir geri dönüşe imza atarak sahadan 3-2 galip ayrıldı. Omeruo (KK), Fernandao ve Aatif Chahechuhe'nin golleriyle 3 puanı hanesine yazdıran sarı-lacivertliler 2017'deki ilk deplasman galibiyetini aldı..

Fenerbahçe'den muhteşem geri dönüş
Bu sezon ligin son beş sırasında yer alan takımlara karşı 11 puan kaybeden Fenerbahçe için Alanya'daki ilk çeyrek saatlik dilimde aynı kabusu gördü.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz 2. dakikada Junior Fernandes'le 1-0 öne geçerken, 14'te Wagner Love'le Fenerbahçe karşısında 2 farklı üstünlüğü yakaladı.

Bu golden sonra herkes 'F.Bahçe dağıldı, Alanyaspor farka gider, Advocaat bırakacak mı?' diye konuşurken dümene geçen Hollandalı yıldız Jermain Lens gemiyi limana çıkardı!

Fenerbahçe'den muhteşem geri dönüş

31. dakikada kazanılan serbest vuruşta Lens'in ortasında Mehmet Topal kafayı vurdu, kaleci Haydar'dan seken topa ters bir vuruş yapan Omeruo kendi ağlarını havalandırdı.

Bu golden sonra rakibi kendi yarı sahasına hapseden sarı-lacivertliler, ilk yarı bitmeden skoru 2-2'ye getirmeyi başardı.

39. dakikada Jeremain Lens'in 'al da at' dercesine asistinde Brezilyalı golcü boş kaleye topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe maça yeniden ortak oldu.

Fenerbahçe'den muhteşem geri dönüş

İkinci yarıya da etkili başlayan Fenerbahçe üstünlük sayısını 58. dakikada Aatif Chahechouhe'nin golüyle buldu.

Aatif Chahechouhe Süper Lig'de ilk 11'de sahaya çıktığı yedinci maçında altı gole katkıda bulunrken bu periyodda dört gol atan Faslı oyuncu iki de asist yaptı.

Öne geçtikten sonra frene basan Fenerbahçe ayağa paslarla tempoyu düşürdü. Kalan dakikalarda iki ekibin cılız denemeleri golü getirmeyince Fenerbahçe sahadan 3-2 galip ayrıldı.

24. haftanın açılış maçında galibiyete ulaşan Fenerbahçe bu sonucun ardından puanını 44'e çıkardı. Aytemiz Alanyaspor ise 25 puanda kaldı.

Fenerbahçe'den muhteşem geri dönüş
.