Erkekler Hentbol Süper Ligi

Erkekler Hentbol Süper Liginde, Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, 'ligde kalmak için final maçlarımızdan bir tanesi olan Aziziye Belediyesi Termalspor maçından mutlaka galip gelmek istiyoruz' dedi.

YİBO Antrenörü Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 20. haftasında deplasmanda Bursa Nilüfer Belediyespor ile Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ankara'da MYK'ya karşı aldıkları galibiyetlerin moraliyle Aziziye Belediyesi Termalspor maçına çıkacaklarını söyledi.

Yarın oynayacak müsabakanın ligin hem üstünü hem de altını çok yakından ilgilendiren bir maç olduğunu belirten Bakır şunları kaydetti:

'Aziziye Belediyesi Termalspor lige bu yıl çıkan bir ekip olmasına rağmen avrupa kupalarına katılma hedefi ile lige ağırlığını koyan bir ekip. Rakibimiz tecrübeli ve iyi oyunculardan kurulu kaliteli dikkat edilmesi gereken bir takım.

Aziziye Belediyesi Termalspor maçı bizim açımızdan sert ve zor geçecek bir maç olacak. Şuan puan sıralamasında hak ettiğimiz yerde değiliz. Ligdeki mücadele geçen sezonlara göre daha zor geçiyor, biz iyi bir ekibiz bu zorlu süreci hep birlikte geçerek hak ettiğimiz yerlere geleceğiz.'

Kaynak: AA