Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe Maçından Notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, Aytemiz Alanyaspor karşısında, Süper Lig'de bundan önce oynadıkları Osmanlıspor maçının ilk 11'ine göre zorunlu 3 değişiklik yaptı Chahechouhe 3 hafta aradan sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, ligde bundan önce oynadıkları Osmanlıspor karşılaşmasının ilk 11'ine göre takımında zorunlu olarak 3 değişiklik yaptı.

Advocaat, sakatlığı bulunan Simon Kjaer'in yerine Roman Neustaedter'i, sarı kart cezalıları Hasan Ali Kaldırım ve De Souza'nın yerine ise İsmail Köybaşı ve Aatıf Chahechouhe'ya ilk 11'de yer verdi.

Sarı-lacivertli takım, karşılaşmaya Fabiano, Şener Özbayraklı, Neustaedter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk, Chahechouhe, Lens, Fernandao ilk 11'i ile çıktı.

Fenerbahçe'de yedeklerde ise Ertuğrul Taşkıran, Van Der Wiel, Yiğithan Güveli, Volkan Şen, Salih Uçan, Robin Van Persie ve Moussa Sow bulundu.

- Chahechouhe 3 hafta sonra ilk 11'de

Fenerbahçe'de Aatıf Chahechouhe, 3 maç aradan sonra ilk 11'de görev aldı.

Chahechouhe, son olarak ligin 20. haftasında Bursaspor ile oynanan maçta ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

- Aytemiz Alanyaspor'da değişiklik yok

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, geçen hafta deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldukları maçın kadrosunda değişiklik yapmadı.

Akdeniz ekibi, Haydar Yılmaz, Gassama, Omeruo, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Candeias, Efecan Karaca, Emre Akbaba, Fernandes ve Vagner Love ilk 11'i ile sahada yer aldı.

- İki takım oyuncularından tek pankart

Karşılaşmanın hakemleri Ali Palabıyık, Serkan Olguncan ve Baki Tuncay Akkın ile iki takımın oyuncuları sahaya, 'Öfkeyle değil saygıyla güzeldir futbol' yazılı pankartla çıktı.

Maç için alınan güvenlik önlemleri dikkati çekti. Maça yoğun ilgi gösteren taraftarlar, iki ayrı güvenlik noktasında arandıktan sonra stada girdi. Jandarma ekipleri, şüpheli gördükleri araçlarda arama yaptı.

Karşılaşma için stat ve çevresinde, jandarma ekipleri ile özel güvenlik elemanlarından oluşan toplam bin 500 görevli bulundu.

Kaynak: AA