Antalyaspor Basketbol Takımı Teşekkür Yemeğinde Buluştu

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu’nu lider bitirerek Play-Off’a kalan Antalyaspor basketbol takımı için teşekkür yemeği düzenledi.

Yemeğe Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, Asbaşkan Şefik Öz, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Hesapçıoğlu, Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akdağ, Basketbol Şube Başkanı Güray Kanan, Basketbol Kurulu Üyeleri Haldun Kilit ve Berkay Bahar, işadamı Erhan Erdem, Basketbol Şube Genel Menajeri Doğan Hakyemez, Antrenör Alaeddin Yakan, teknik kadro ve basketbolcular katıldı.

Basketbol şube başdanışmanı Aydın Örs ise rahatsızlığı nedeniyle yemeğe katılamadı.

Oyunculara teşekkür edildi

Basketbol şube yöneticileri, yemekte yaptıkları konuşmada, TB2L A Grubu’nu lider bitiren basketbol takımına teşekkür ederek, Play-Off maçlarında da aynı başarıyı gösterip 1. Lig’e çıkmalarını istedi. Ayrıca, sezon başından bu yana sporcuya yakışır biçimde yaşam sürdürdükleri için basketbol takımımızın tüm oyuncularına teşekkür edildi.

Kısa sürede kurulan bir takım

Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor olarak basketbolda da büyük düşündüklerini belirterek, “Basketbol şubemizin kurulup lige katılma fikri çok ani olarak gelişti. Zaman kısıtlı olmasına rağmen cesaret ve inançla takımı oluşturduk. Yönetiminden profesyonel kadrosuna kadar deneyimli isimlerle basketbol şubesi kurduk. Sezon başında futbol takımımız 8 hafta galibiyet alamadı. Bu sürede basketbol takımımızın başarılarıyla teselli olduk. Şimdi Süper Lig’de başarıları ile göz kamaştıran bir futbol takımımız, Play-Off’a lider olarak katılan Play-Off’u da başarıyla bitirip 1. Lig’e yükselmeyi hak eden bir basketbol takımımız var. Antalyalı basketbolseverlere 1. Lig coşkusunu yaşatacağınıza inanıyorum” dedi.



Taraftara destek vurgusu

Basketbol Şube Başkanı Güray Kanan ise “Bizim için en önemli maç, bugün 10 bin kişilik spor salonunda gerçekleşecek olan karşılaşmadır. Hergün çift idman yapıyoruz. Bu maç bizim için en önemli adım. Çünkü eleme usulü olduğu için bugün ve Salı günü oynayacağımız maçlarda, bu etabı da başarıyla tamamlayacağız. Bu nedenle Antalya’da yaşayan tüm basketbolseverleri ve taraftarlarımızı maça davet ediyoruz.”

Kaynak: İHA