AGAD'dan Belediyespora Moral Ziyareti

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD), Hentbol 1. Liginde Süper Lig mücadelesi veren Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı oyuncularını ziyaret etti.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyelerini Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, Adıyaman Belediyespor Genel Koordinatörü Mehmet Yıldırım ve kulüp yöneticileri karşıladı.

Bir süre antrenmanı seyreden AGAD Başkanı ve yöneticileri, antrenman sonunda hentbolculara getirdikleri baklavayı ikram etti. Daha sonra kısa bir konuşma yapan AGAD Başkanı Aslan, Hentbol Liginde Adıyaman’ı başarıyla temsil eden teknik heyetin ve hentbolcuları kutlayarak, hafta sonunda oynanacak Serik Belediyespor maçından galibiyet beklediklerini söyledi.

Adıyaman Belediyespor Başkanı Dündar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her zaman desteğini gördüğümüz Adıyaman basının önemli temsilcilerinden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti başkanına ve yönetim kurulu üyelerine bu haftaki önemli maç öncesi yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu haftaki maçımızı da kazanarak süper lig yolunda önemli bir engeli daha aşacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA