Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nden Yeşilyurt Belediyespor'a 'Yanınızdayız' Ziyareti

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta bu hafta Adıyaman 1954 takımıyla ligin kaderini belirleyecek bir karşılaşma oynayacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un antrenmanını ziyaret ederek, takıma tatlı ikram etti.

Şampiyonluk yolunda kritik viraj olarak gördüğü Adıyaman 1954 maçına 3 puan parolasıyla hazırlanan mavi beyazlılara moral ziyareti gerçekleştiren Malatyaspor Taraftarlar Derneği, bu zorlu maçta Malatya temsilcisini tribünde yalnız bırakmayacak. Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ile takımın antrenmanı esnasında bir süre sohbet eden Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, burada yaptığı açıklamada Malatya’nın bir profesyonel lig takımına daha ihtiyacı olduğunu ve şampiyonluğa bu kadar yaklaşan Yeşilyurt Belediyespor’a Adıyaman maçında tam destek vereceklerini söyledi.



“Yalnız bırakmama kararı aldık”

Malatya’nın iki takımının da bu sene mutlu sona çok yaklaştığını belirten Soysal, “Futbolda bu sene bereketli bir yıl yaşıyoruz. İki takımımız da göğsümüzü kabartacak sonuçlara imza atıyor. Bu hafta hem Yeni Malatyasporumuzun, hem de Yeşilyurt Belediyesporumuzun kritik karşılaşmaları var. Biz taraftar olarak bir kısmımız burada Yeşilyurt’u, bir kısmımız da Balıkesir’de Yeni Malatyaspor’u yalnız bırakmama kararı aldık. İnşallah bu hafta Adıyaman 1954 karşılaşmasında şehrimize yaracak sonucu alacağız ve şampiyonluk yolunda avantaj elde edeceğiz. Bu vesileyle Yeşilyurt Belediyespor’un idmanını ziyaret etmek istedik. Gördüğümüz kadarıyla futbolcularımız ve teknik heyetimiz bu işe inanıyoruz. Bu hafta biz tribünde, onlar sahada gerekeni yapacaklardır”dedi.

“Birlik beraberlik tablosu hakikaten gurur verici”

Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali sucu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malatya futbolunun bu güzel sezonunda bu birlik beraberlik tablosu hakikaten gurur verici. Biz bu şekilde kenetlenirsek kimse bizim sırtımızı yere getiremez. Taraftarlar derneğimize ve Dernek Başkanı Murat Soysal’a teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu hafta hep birlikte bize yakışır bir tabloyla sahada güzel bir sonuç alacağız. Ben tüm Malatya’yı bu önemli müsabakamıza davet ediyorum. Malatya’mıza bir profesyonel lig takımı daha kazandırmaya bu kadar yaklaşmışken, bu fırsatı iyi kullanmak en büyük amacımız" diye konuştu.

Kaynak: İHA