Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cingi, Taraftarımıza Büyük İş Düşüyor

Kayserispor’un tesislerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cingi, yarın Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarlarına önemli görev düştüğünü söyledi. Cingi, ’’Taraftarımızında desteği ile ikinci maç için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz’’ dedi.

Kayserispor ile Fenerbahçe yarın Kadir Has Stadı’nda Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında karşı karşıya gelecek. Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan maçta Kayserispor taraftarının desteğine güveniyor. Sarı-Kırmızılı kulübün en genç yöneticisi olan Mehmet Cingi, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söylerken, ’’Bu maçta en büyük artımız bizi hiçbir şartta yalnız bırakmayan taraftarımız olacak’’ dedi.

Cingi, sözlerini şöyle sürdürdü: ’’Kombine satışında önemli bir aşama kaydettik. Şehir ve kulüp bütünleşti. Son haftalarda alınan iyi sonuçlardan sonra Fenerbahçe karşılaşmasına taraftarımızın büyük ilgi göstermesini bekliyoruz. Hedefimiz İstanbul’da oynayacağımız ikinci maç için avantajlı bir skor elde etmek.’’

Cingi, öncelikli hedeflerinin lig olduğunu da vurgularken, Pazar günü oynanacak olan Kasımpaşa maçının ligde kader maçlarından biri olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İHA