Adana Demirspor, Şanlıurfaspor Maçına Odaklandı

Teknik direktör İpekoğlu: 'Playoff şansımız devam ediyor. Üst sıralardaki takımlara ne kadar yakınsak alt basamaktaki ekiplere de o kadar uzağız' 'Şanlıurfaspor maçında puan ya da puanlar almak için elimizden geleni yapacağız'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, ligde play-off şanslarının devam ettiğini belirterek, 'Şanlıurfaspor maçında puan ya da puanlar almak için elimizden geleni yapacağız.' dedi.

İpekoğlu, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde geçen hafta sahalarında 2-1 mağlup oldukları Balıkesirspor maçında oyuncularının çok iyi performans sergilediğini, ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını kaydetti.

Ligin kalan bölümüne odaklanacaklarını aktaran İpekoğlu, 'Play-off şansımız devam ediyor. Ligin sonu yaklaşıyor, alt sıralardaki takımlardan da birçoğu puan kaybı yaşadı. Üst sıralardaki takımlara ne kadar yakınsak alt basamaktaki ekiplere de o kadar uzağız. Birçok gol pozisyonu ürettiğimiz Balıkesirspor maçında bir de seyirci açısından bakıldığında, iç sahada bu mağlubiyeti istemiyorduk. 'Futbolun içinde bunlar var.' deyip geçeceğiz.' diye konuştu.

Engin İpekoğlu, ligin 23. haftasında 3 Mart Cuma günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacakları maçta puan ya da puanlar almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden İpekoğlu, 'Şanlıurfaspor maçında puan ya da puanlar almak için elimizden geleni yapacağız. Genel anlamda baktığımız zaman Şanlıurfaspor'un son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ve bizim de yaşadığımız mağlubiyetlerle bu maçın zor olacağını düşünüyoruz.' ifadelerini kullandı.

- Hazırlıklar sürüyor

Adana Demirspor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, 5'e 2 top kapma organizasyonunun ardından taktik çalışma yaptı.

Kulüp başkanı Sedat Sözlü de antrenmandan önce teknik heyet ve oyuncularla toplantı yaparak, takımın yanında olduklarını belirtti.

Kaynak: AA