Marmaraereğlisi Belediyesi Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol Takımı İl İkincisi Oldu

Marmaarereğlisi Belediyesi Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol Takımı Tekirdağ Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar Basketbol Müsabakasında il ikincisi oldu.

Marmaarereğlisi Belediyesi Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol Takımı oyuncuları Marmarereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın desteğiyle başarıdan başarıya koşuyor.

Tekirdağ Okul Sporlarının düzenlemiş olduğu Yıldız Kızlar Basketbol Müsabakasında Marmaraereğlisi Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol oyuncularından oluşan takım dokuz okulun katıldığı fikstürden sadece bir mağlubiyet alarak il ikincisi oldu.

Spora ve sporcuya verilen emeğin karşılığını alan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Spor evrensel kültürün bir parçasıdır. Dünyada dili, ırkı, dini farklı insanları birleştiren önemli bir vasıtadır. Dünya barışına katkı sağlayan bir etkinliktir diyebileceğimiz gibi çağımız sporunu, fiziksel faydalarının yanı sıra insanların ruhsal sağlığını da önemli yönde etkilemektedir. Bundan dolayı tüm gençlerimizi spora teşvik ediyor ve her zaman yanlarında olarak onlara destek olmaya devam ediyoruz. Sağlıklı bir gelecek için sporcu gençler yetiştiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA