İsaören'de Şampiyonluk Coşkusu

İnegöl’ün çiçeği burnunda kulübü İsaörenspor, ikinci yılında ikinci şampiyonluğuna imza attı.

Bursa Bölgesi 1. Amatör Küme 3. Grup’un zirvesinde bulunan İsaörenspor, grup ikincisi Altınsabanspor’u 2-0’la geçerek şampiyonluğunu ilan etti. Maçın ardından şampiyona kupası teslim edildi. Maçın ardından, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç ve Spor Uzmanı Osman Gümüş tarafından İsaörenspor’a şampiyonluk kupası teslim edildi. Kaptan Ali’nin kupayı havaya kaldırması ile hem saha içinde, hem de tribünlerde büyük bir sevinç yaşandı.

Teknik Direktör Mehmet Cihan Birlik, “İnegöl halkı bugün İsaörenspor’un şampiyonluğu için kenetlendi. Başkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Taraftara, futbolculara ve teknik heyete teşekkür eden İsaörenspor Başkanı Erhan Ulu ise, “Bir köy takımı için büyük bir başarı. İkinci senemizde bu başarıyı yakaladık. Bizlere destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İnegöl’den 7 takım Süper Amatör’de

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, İnegöl’ün Süper Amatör Lig’deki ekip sayısının 7’ye yükseldiğini belirterek, bu başarılarda emeği geçenlere teşekkür etti

Kaynak: İHA