'Altınordu İle Hayati Bir Maç Oynayacağız'

Bandırmaspor Teknik Direktörü Uçar:'İç saha avantajımızı kullanmak istiyoruz'.

TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, pazar günü sahalarında Altınordu ile önemli bir maç yapacaklarını söyledi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, yönetim kurulu üyeleri Bilgen Süngü, Kayhan İpek ve Ömer Beyaz ile Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Uçar, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bandırmaspor'un eksiklerinin tamamlanması için basının da desteğinin gerekli olduğunu ifade eden Uçar, şunları kaydetti:

'Bu takım, bu yıl ilk kez TFF 1. Lig'de mücadele ediyor. Sizden rica ediyorum, her türlü desteğinizi verin, eleştiri zamanı bu yıl değil, çünkü bu yıl burada tutunmamız gerekiyor. Bundan sonraki yıllarda her türlü eleştiriyi zaten yapmanız gerekiyor, sizin işiniz. Yanlışları mutlaka göreceksiniz ama bu yıl, lütfen Bandırmaspor'umuzun biraz daha desteğinize ihtiyacı var. Bu hafta sahamızda Altınordu maçına çıkacağız. Altınordu ile hayati bir maç oynayacağız. İç saha avantajımızı kullanmak istiyoruz. Seyircimizden bugüne kadar olduğundan daha fazla destek ricam var. Seyirci gücü, takımı pozitif şekilde etkiliyor.'

Başkan Elmastaş da yaptığı açıklamada, mali sıkıntıları olmadığını belirterek, 'Bu sektörde paranın ne zaman biteceği, ne zaman geleceği belli değil. Sponsorluklarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA