Kupayı Burhaniye'ye Getirdiler

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İl genelinde yapılan liseler arası erkekler voleybol şampiyonasında çevre illerdeki rakiplerini eleyerek finale çıkmaya hak kazanan Burhaniye Uğur Anadolu Lisesi final maçını Bigadiç Kuvvayi Milliye Anadolu Lisesi ile oynadı. Çekişmeli geçen maç sonucunda, Burhaniyeli ekip, ikincilik kupasını hem okuluna hem de Burhaniye’ye kazandırdı.

Elde edilen başarının çok önemli olduğunu anlatan Özel Burhaniye Uğur Anadolu Lisesi Müdürü Ilgın Adıyaman, ”Öncelikle ilçemize yeni bir kupa getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Voleybol takımımız yeni kurulmasına rağmen önce Körfez birinciliğini, ardından da il ikinciliğini alarak bizleri, öğrencilerimizi ve velilerimizi mutlu ettiler. Oyuncularımıza ve onları çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cüneyt Nadasbaş’a teşekkür ediyorum. Yeni eğitim yılında Basketbol takımı da kurarak ilçemizi sportif alanda temsil etmeye devam edeceğiz." dedi.

Uğur Anadolu Lisesi bu başarıyla gençlerin spor alanında güzel başarılara imza atacaklarının göstergesi olurken, sporcular okullarında büyük bir coşkuyla karşılandı.

Kaynak: İHA