Başarılı Sporculardan Müdür Sadık Ölçen'e Ziyaret

İstanbul’da yapılan Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen’i ziyaret etti.

İstanbul’da yapılan ve üç gün süren Türkiye’nin her köşesinden atletlerin yarıştığı U16 yaş grubuyla birlikte yapılan sadece U18 (yıldızlar) yaş grubunda 518 atletin yarıştığı Turkcell U18 Türkiye Salon Şampiyonası birbirinden zorlu yarışmalara sahne oldu. Şampiyonada 60, 800 ve bin 500 metrelere çok fazla ilgi olurken, sprint branşları elemeli olarak gerçekleşti. Şampiyonada Kütahya’yı temsil eden sporculardan; Hacer Yılmaz 800 metrede Türkiye Şampiyonu ve bin 500 metrede Türkiye 3’ncüsü, Ali Karakaş Yüksek Atlamada Türkiye Şampiyonu, Melih Gökalp Gülle Atmada Türkiye 2.si ve Kadriye Dilek Durmuş ise Üç Adım Atlamada Türkiye 6’ncısı oldu.

Yarışmalarda dereceye giren sporcular antrenörleri İdris Güleç ve Kenan Özcan ile Birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen’i makamında ziyaret ettiler. Başarılarından dolayı antrenör ve sporcuları tebrik eden Müdür Sadık Ölçen, başarılarının devamını temenni ederek sporcular ile fotoğraf çektirdi.(EFE)

Kaynak: İHA