Tribündeki Türk bayrağı ortalığı karıştırdı

Galatasaray'la Leeds United arasında 2000 yılında oynanan ve iki Leeds taraftarının öldüğü karşılaşma unutulmadı. Bu hafta Huddersfield taraftarı bu olaya atıfta bulunarak Türk bayrağı açınca tribünde ortalık karıştı.

Tribündeki Türk bayrağı ortalığı karıştırdı
İngiltere'de Huddersfield Town ile Leeds United'ı karşı karşıya getiren maçta ev sahibi takımdan bir taraftarın Türk bayrağı açması ortalığı karıştırdı. 2000 yılında İstanbul'daki Galatasaray maçı öncesi öldürülen iki Leeds United taraftarına atıfta bulunularak yapılan bu hareket sonrası bayrağı açan taraftar polis tarafından göz altına alındı.

Tribündeki Türk bayrağı ortalığı karıştırdı

'STATTAN ÇIKARILDI, BAYRAĞA EL KONULDU'

West Yorkshire Polisi konuyla ilgili, 'Bunu gerçekleştiren erkek şahıs stattan çıkarıldı ve bayrağa el konuldu. Bu hafta konu hakkında onunla görüşeceğiz' ifadelerini kullandı. Huddersfield Town basın sözcüsü de 'Neler olduğunun farkındayız. Şu anda olayın kamera görüntülerini toplamaya çalışıyoruz. Öncelikle bütün detayları öğrenmemiz gerekiyor' dedi.

5 Nisan 2000'de Christopher Loftus ile Kevin Speight isimli Leeds United taraftarları İstanbul'da bıçaklanarak hayatlarını kaybetmişti.