Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Büyükfırat Açıklaması

'Giresunspor maçından 3 puanla dönerek, galibiyet serisi başlatmak ve üst sıralara yükselmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Mehmet Büyükfırat, son haftalardaki iyi futbollarını Giresunspor karşısında da sürdürerek, galip gelmek istediklerini söyledi.

Büyükfırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde Eskişehirspor, kupada Çaykur Rizespor karşısında çok iyi futbol oynamalarına rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtti.

Artık tek hedeflerinin ligde başarıyı yakalamak olduğunu ifade eden Büyükfırat, şöyle konuştu:

'Son 2 maçtaki güzel futbol taraftarlarımızın ve futbol kamuoyunun takdirini kazandı. Ara transferde alınan oyuncularla takımda her mevkide alternatiflerimiz oldu. Forma mücadelesi arttı bu da oyuncuların performansının artmasına neden oldu. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Giresunspor maçından 3 puanla dönerek, galibiyet serisi başlatmak ve üst sıralara yükselmek istiyoruz. Takımıma güveniyorum, inşallah çok daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum.'

Büyükfırat, takımda hafif sakatlıkları bulunan Mertcan Çam ve Batuhan Karadeniz'in tedavilerinin sürdüğünü, bu oyuncuların Giresunspor maçında oynamasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA