Sarıkamışlı İş Adamına Plaket

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta, Kars'ı temsil eden Sarıkamış Belediyespor'a maddi ve manevi destek sağlayan Sarıkamışlı iş adamı Suat Ögel'e Kulüp Başkanı Harun Hayali tarafından plaket ve forma hediye edildi.

Sarıkamış Değişim Derneği tarafından başlatılan Sarıkamış Belediyespor'a destek kampanyasına katkı sunan Ögel'e, Sarıkamış İlçe Stadı'nda sporcular ve yöneticilerinde katılımıyla plaket ve forma verildi.

Kulüp Başkanı Harun Hayali yaptığı açıklamada, takımın bu safhadan sonra çok büyük maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, 'Bizler şimdiye kadar bu takıma büyük fedakarlıklar yaptık. Gerek kaymakamlık, gerekse belediye olarak onlarda imkanlar ölçüsünde çok katkı sundu. Takımın 3. Lige çıkması için herkesin elini taşın altına koyması lazım. Suat Ögel bey, bizlere her zaman katkı veriyor, kendisine teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.

Ögel de şehitler diyarı Sarıkamış'a herkesin farklı bir açıdan bakması gerektiğini ifade ederek, 'Sarıkamış futbol tarihinde çok iyi bir şans yakaladı. Harun başkanın sayesinde takım bu seviyeye kadar geldi. Şimdi herkes bu yükün altına omuz verirse takımımız 3. Lige çıkması çok kolay olur. Bu kutsal topraklara hepimizin borcu var, herkesi desteğe bekliyoruz.' dedi.

Konuşmaların ardından Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, Kulüp Başkanı Harun Hayali, yönetici ve sporcuların katılımıyla iş Ögel'e, plaket ve 36 numaralı yeşil beyaz Sarıkamış Belediyespor forması takdim edildi.

Kaynak: AA