Kofçaz Serhadspor'da 3 Puan Sevinci

Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhadspor'un Teknik Sorumlusu Osman Karakahya, 3 puan sevinci yaşadıklarını bildirdi.

Karakahya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ligdeki istikrarlı yükselişinin sürdüğünü söyledi.

Hafta sonu karşılaştıkları Pınarhisarspor'u 2-0 yendiklerini anımsatan Karakahya, maç boyunca üstün performans sergileyen futbolcuları tebrik etti.

Takımın iç saha avantajını da değerlendirerek güzel bir skorla galip olduğunu ifade eden Karakahya, 4 haftadır üst üste galip olarak ligde 23 puana ulaştıklarını kaydetti.

Puan sıralamasında 5. sırada olduklarını belirten Karakahya, şöyle konuştu:

'Ligin önemli takımlarından Pınarhisarspor ile güzel bir maç oynadık. Futbol mücadele anlamında seyir zevki ve futbol kalitesi güzel bir karşılaşma oldu. Kendi evimizde ve taraftarımızın önünde oynamanın verdiği avantajı iyi kullanarak 2-0 galip gelerek puanımızı 23'e çıkardık. Son 4 haftada 4 galibiyet alarak güzel bir çıkış yakaladık. Takımımız da moraller yüksek. Son iki haftadır gol yemeden maç kazanmamız da iyi oyun ortaya koyduğumuzu gösteriyor. Bundan sonraki maçlarımıza da aynı ciddiyet ile çalışacağız ve bu yükselişimizi sürdürmek için mücadele edeceğiz.'

Kaynak: AA