Hacettepe Gelecekten Umutlu

Teknik direktör Kaplan:'Yaklaşık 60 dakika 10 kişi oynadık. Buna rağmen kazanabilecek pozisyonlar da bulduk'

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hacettepe'nin teknik direktörü Mustafa Kaplan, golsüz eşitlikle tamamlanan Zonguldak Kömürspor maçında eksik oynamalarına rağmen galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, karşılaşmanın zor olacağını bildiklerini ve hazırlıklarını buna göre yaptıklarını belirterek, 'Erken gördüğümüz kırmızı kart da aslında planlarımızı bozdu. Zonguldak deplasmanı bu ligde önemli deplasmanlardan biri. Ligdeki iç saha maçlarında sadece iki yenilgileri var. Yaklaşık 60 dakika 10 kişi oynadık. Buna rağmen kazanabilecek pozisyonlar da bulduk.' değerlendirmesini yaptı.

'Galip gelemesek de oyunumuz bize yeniden özgüven kazandırdı.' diyen Kaplan, açıklamasında şunları kaydetti:

'Direkten dönen topumuz, kaçırdığımız pozisyonları düşünürsek galibiyeti kaçıran taraf olduğumuzu düşünüyorum. Bu özgüveni önümüzdeki haftalarda sahaya yansıtıp galibiyetlere başlamak istiyoruz. Ben oyuncularımı özverili ve mücadeleci performanslarından dolayı kutluyorum. 90 dakika mücadeleyi bırakmadan sahada terlerini akıttılar. Her oyuncum benim için çok önemli. Bizim takımımız asla 11 kişilik bir takım değil. Biz oynayan, oynamayan tüm oyuncularımızla bir olup hedefe yürüyeceğiz.'

Zonguldak Kömürspor taraftarına da teşekkürler eden teknik direktör Kaplan, 'Onlar da bizim bu güzel futbolumuzu alkışlarıyla takdir ettiler. Onlara da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.' dedi.

Mustafa Kaplan, ligde bu hafta sahalarında Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, 'Maç maç gidip hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Ben takımıma güveniyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA