Çanakkale'de Futsal Turnuvası

Turnuvanın final maçının başlama vuruşunu AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yaptı.

Bayramiç ilçesinde AK Parti gençlik kolları tarafından düzenlenen Futsal Turnuvası'nın final maçı, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın da katılımıyla oynandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan ve Bayramiç Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın başlama vuruşunu Turan yaptı. 24 takımın katıldığı ve 65 takımın karşılaştığı turnuvanın finalinde, Türkmenli ile Muradiye takımları karşılaştı. Maçı Türkmenli 4-1 kazanarak şampiyon oldu.

Maçın ardından konuşan Turan, şunları söyledi:

'Öncelikle bu birlik beraberlik beraberlik görüntüsünden dolayı her partiden, her yaştan, her kurumdan gencin Mehmet Akif'in Bayramiç'li olduğuna sahip çıkan tarzıyla burada olmasından dolayı ayrıca gurur duyuyorum. Bizi bölmek, parçalamak isteyenlere en büyük cevap bu birlik beraberlik görüntüsü. Bayramiç'i ayrı tutuyoruz. Çünkü Bayramiç, Mehmet Akif'in toprağı diyoruz. Evi burada, camisi burada diyoruz orayı ayağa kaldırmak istiyoruz. Sadece merhum Mehmet Akif’in evini yapmak yetmez. Çevresi olsun çay kahve içilsin, müzesi, tarihi olsun istiyoruz. Nasıl ki Ayvacık'ın, Gelibolu'nun, Lapseki'nin denizi varsa Bayramiç'in de ayrı bir yeri olsun istiyoruz.'

Bazı ilçe belediye başkanları ve partililerin izlediği turnuvanın final maçı sonrasında Turan, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA