Büyükşehirin Judocuları Yine Zirvede

Hafta sonu yapılan Manisa Gençler İl Birinciliği müsabakalarında Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı müsabakalardan 6 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak, erkeklerde takım halinde 1’inci olurken, kızlarda ise takım halinde 2’ncilik kupasını kaldırdı.

Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Manisa’yı temsil edecek takımın belirlenmesi amacıyla Manisa Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Gençler İl Birinciliği müsabakalarında Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımı fırtına gibi esti. Başarılı performanslarıyla göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un judocuları Gençler İl Birinciliği müsabakalarında da farkını ortaya koydu. Müsabakalarda 6 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan yeşil-beyazlı judocular, erkeklerde takım halinde 1’inci olurken, kızlarda ise takım halinde 2’nci olmayı başardı.

Bir şampiyona 13 madalya

Başarılı sporcuları tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran judo takımımız Gençler İl Birinciliği müsabakalarında da performanslarıyla farkını bir kez daha ortaya koydu. Madalya avcısı sporcularımız müsabakalardan 13 madalya kazanmayı başardı. Yeşil-beyazlı sporcularımızı ve antrenörlerimiz Fatih Akçan ve İsmail Canıtez’i, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulumuz adına tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA