THF 41 Yaşında

Türkiye Hentbol Federasyonun 41. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, 'Hentbol Güzeldir Kitaplığı'nın açılışı yapıldı

Türkiye Hentbol Federasyonunun (THF) 41. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, 'Hentbol Güzeldir Kitaplığı'nın açılışı gerçekleştirildi.

THF Spor Salonu'ndaki törene kitaplığın açılmasında emekleri olan eski milli hentbolcular Zeynur ve Zeki Pehlivan, eski THF Başkanı Günal Ensari, kurucu federasyon başkanı rahmetli Prof. Dr. Yaşar Sevim'in eşi Mahire Sevim, THF Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Barbaros Yılmaz ile hentbola hizmet etmiş sporcular, antrenörler ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan MHK Başkanı Yılmaz, THF'nin 41. kuruluş yıl dönümünde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, başta kurucu başkan Yaşar Sevim olmak üzere eski federasyon başkanlarına, sporcu, antrenör, hakem, gözlemci ve hentbolda emeği geçen herkese emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Eski THF Başkanı Ensari de duygularını paylaşarak, '1976 yılından bugüne dolu dolu 41 yıl geçirdik. Birçok hatıra biriktirdik.' dedi.

Kitaplığın gerçekleşmesinde fikir sahibi olan eski milli hentbolculardan Zeynur Pehlivan ise 'Hentbol için kalıcı ve faydalı bir şey yapmak için böyle bir fikir oluştu. Desteklerinden dolayı federasyonumuza, Mahire Sevim'e ve emeği geçenlere teşekkür ederim.' ifadelerini kullandı.

Zeki Pehlivan da federasyonun kuruluş yıl dönümünde kitaplığın açılışını yaparak, farklı bir heyecan yaşadıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından kitaplığın yapılmasında emeği geçenlere plaket takdim edilirken, 'Geçmişten Günümüze Hentbol' adında slayt gösterisi yapıldı.

Kaynak: AA