'Lig Liderinden Puan Almak İstiyoruz'

Kardemir Karabükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Gül: 'Beşiktaş maçı bizim için çok önemli'.

Kardemir Karabükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Spor Toto Süper Lig'de 10 Şubat Cuma günü sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin, 'Saha avantajını da kullanarak ligin liderinden puan almak istiyoruz.' dedi.

Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüklerini, çalışmaların çok verimli geçtiğini söyledi.

Antalya'da yaptıkları kampın kendilerine iyi geleceğini aktaran Gül, ' Sakat oyuncularımız aramıza döndü. Yeni transferler takıma alıştı. Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Saha avantajını da kullanarak ligin liderinden puan almak istiyoruz. Oyuncular sahaya istenen oyunu yansıtırsa bunu başarabiliriz. Rakibimizin gücünün ve kalitesinin farkındayız. Çok iyi bir maç ortaya çıkacak. Bazı tribünlerimiz cezalı ancak geri kalan bölümlere gelen taraftarlarımız takıma gerekli desteği verecektir.' diye konuştu.

Antalya'daki çalışmaların salı gününe kadar devam edeceğini ifade eden Gül, maç gününe kadar Karabük'te de hazırlıkların süreceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA